ugrás a tartalomra

Sose halok meg? – Az első 75 - Koltai Róbert könyvének bemutatója

premier: 2021. december 29.
Az idén 75 éves Koltai Róbert színész-rendező vall a maga szokott humorával és öniróniájával, de mégis komolyan színházról, emberi-szakmai kapcsolatokról, filmekről és szenvedélyről.

SOSE HALOK MEG? – AZ ELSŐ 75 - KOLTAI RÓBERT KÖNYVÉNEK BEMUTATÓJA

Sose halok meg? – Az első 75 - Koltai Róbert könyvének bemutatója

Az idén 75 éves Koltai Róbert színész-rendező, akit többek között a Sose halunk meg, a Szamba, a Csocsó, avagy éljen május elseje!, a Miniszter félrelép című filmekből és számtalan színházi előadásból ismerünk és szeretünk, vall a maga szokott humorával és öniróniájával, de mégis komolyan színházról, emberi-szakmai kapcsolatokról, filmekről és szenvedélyről.

„Szorgalmasan kutatva az emlékeimben, nem találtam olyan könyvcímet, melynek tartalmával és jelentésével jobban egyetértettem volna.

Egy nagy színész jogosan gondolhatja azt, hogy sose hal meg, mert, ha az elkerülhetetlen mégis bekövetkezik, Koltai Róbert a filmekben, tévéjátékokban, a közönség emlékezetében, a színpadi szerepeiben sose fog meghalni.

A vele való találkozásra és a 75. születésnapjának megünneplésére, valamint a fenti címmel megjelent könyvbemutatójára december 13-án este 7 órakor kerül sor.

Koltai Róbert személyesen a legjobb barátaim közé tartozik, ha a körülmények megfelelőek (főleg, ha én jó formában vagyok), dől belőle a szó.

Bizonyos vagyok benne, hogy a kedves nézők számára is üdítő lesz ez az ünnepi találkozás.

Várjuk önöket szeretettel!”

Jordán Tamás

 

 

Időpont: 2018. december 13. 19 óra

Helyszín: Weöres Sándor Színház, Stúdiószínpad

Jegyár: 1.500 Ft