ugrás a tartalomra

Szerepátvételek. Koldusopera csak áprilistól!

2023. február 22.
Bár megtaláltuk a megoldást, csak áprilistól tudjuk játszani a Koldusoperát, így március 16-án és 17-én elmaradnak a Koldusopera előadások a Weöres Sándor Színházban. A Candide szerepátvétele már most megoldódott, így diákbérleteseinknek ezúttal a Nagyszínpadon lesz látható ez az előadás.

Két jó és egy rossz hír.

Nagy feladat elé állított minket az élet, az egyik vezető színészünk hosszú gyógyulási folyamattal járó betegsége miatt nem tudtuk játszani az elmúlt időszakban a decemberben bemutatott Koldusoperát és a nagysikerrel játszott Candide-ot.  A szerepek összetettsége és nehézsége miatt az azonnali beugrás nem volt lehetséges, így a színház vezetősége az elmúlt időszakban megfeszítetten kereste a legoptimálisabb megoldásokat. Meg is találtuk a beugró színészeket, ám így is el kell halasztanunk még két Koldusopera előadást márciusban.

KOLDUSOPERA

Zsótér Sándor rendező segítségével oldottuk meg a beugrást a Koldusoperában: Bicska Maxit a Forte társulat jeles színésze Fehér László fogja alakítani, aki elfoglaltságai miatt azonban csak áprilistól tudja vállalni a feladatot, így a márciusi Koldusopera előadások még sajnos elmaradnak.

Elmarad:

2023.03.16. 19.00 Koldusopera (Hollósi Frigyes bérlet)

2023. 03.17. 19.00 Koldusopera (Páger Antal bérlet)

Az bérletes előadások új időpontjáról a későbbiekben adunk tájékoztatást. Akik jegyet vásároltak a fenti két előadásra, ők a vásárlás helyén 2023. március 17-ig tudják visszaváltani vagy színházjegyeik az új időpontra lesznek érvényesek.

Fehér László a Kivilágos kivirradtig előadás olvasópróbáján / Mészáros Zsolt

CANDIDE

Szerepátvétellel játsszuk tovább az eSzínház Fesztivál győztes Candide előadásunkat. Nagy Péter István rendező ajánlására a címszerepet Gyulai-Zékány István alakítja a jövőben és az ő eddigi szerepét Cacambot, Hajdu Péter István, társulatunk tagja veszi át.  A beugrásoknak köszönhetően márciusban játszani tudjuk diákbérleteseinknek a Candide-ot, az előadás ezúttal a Nagyszínpadon lesz látható.

 

Candide – március 20. 17.00, Nagyszínpad – Lőrinczy Huba és Jókay Mór ifjúsági bérlet

Candide - március 21. 15.00, Nagyszínpad – Arany János és Móra Ferenc ifjúsági bérlete


 

Candide - Gyulai Zékány István / Mészáros Zsolt

Candide / Mészáros Zsolt

 

Kedves Nézőink! Köszönjük türelmüket és megértésüket és szeretettel várjuk Önöket a Weöres Sándor Színházban! 

Márciusi műsor