ugrás a tartalomra

Szombathelyi Szórakoztató Szupergála

premier: 2024. augusztus 15.
Helyi érdekű zenés sóműsor az idei karneválszínházi előadásunk Vinnai András tollából és rendezésében.

Írta: Vinnai András

SZOMBATHELYI SZÓRAKOZTATÓ SZUPERGÁLA

helyi érdekű zenés sóműsor

Válaszoljon őszintén! Megdobban a szíve, ha meglátja nyomtatásban a következő szót? SZOMBATHELY. Amennyiben igen, akkor garantáljuk, hogy rengeteget fog dobogni a szíve az előadás alatt. A szombathelyi karneválszínház idei produkciója ugyanis varázslatos helyre röpíti el nézőit: Szombathelyre! Most újra megdobbant, igaz? Zenés összeállításunk korokon, helyszíneken és műfajokon átívelő dicsfényt fest Szombathely múltja, jelene és jövője köré. Ha kíváncsi rá, miért szenved Zalai Miklós, buszvezető Szombathely-fóbiában, ha találkozni akar megyénk szuperhősével, a Vasi ember™-rel, akkor tudja hol a helye? Szombathelyen!

Figyelmeztetés! Ha önnek csak annyiszor dobbant meg a szíve az előző ajánló olvasása közben, ahányszor a szövegben szerepelt a Szombathely szó (7), haladéktalanul forduljon egy megbízható kardiológushoz!

Szereplők: Csonka Szilvia, Gyulai-Zékány István, Horváth Ákos, Mari Dorottya, Némedi Árpád, Németh Judit, Szabó Róbert Endre, Szerémi Zoltán, Temesi Zsolt.

bemutató: 2024. augusztus 15. (Vármegyeháza udvara)

Karneválszínházi szabályzat!
Amennyiben az előadások kezdési időpontjában az időjárás nem teszi lehetővé az előadások megkezdését, akkor a kezdéssel legfeljebb 60 percet várunk. Amennyiben az előadásokat várhatóan 60 perc elteltével sem lehet elkezdeni, úgy az előadás elmarad. Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek. Az esőnap dátuma a jegyen is olvasható. A megvásárolt jegyeket nem váltjuk vissza.

Amennyiben az elmaradt előadást rossz idő miatt az esőnapon sem tudjuk megtartani, a jegyeket visszaváltjuk az előadást követő 8 munkanapon belül a színház jegyirodájában nyitvatartási időben. 

Amennyiben az előadást a kezdetétől számított 45 percen belül az időjárás miatt félbe kell szakítanunk, 15 perc várakozás után az előadás folytatásáról, vagy az esőnapra halasztásáról döntünk. A döntésről a helyszínen adunk tájékoztatást.

Amennyiben az előadás több, mint fele időtartamának (45 perc) eltelte után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

A kijelölt esőnapon is elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltására a helyszínen nincs lehetőség, azok az előadást követő nyolc munkanapon belül a színház jegyirodájában, nyitvatartási időben válthatók vissza.

Az online vásárolt jegyeket az Interticket Kft. váltja vissza.

 

 



Alkotók:

Látványtervező, zeneszerző Vinnai András

Korrepetítor Falusi Anikó

Hangosító/Világosító Simon Ottó

Kellékes Nagy Gergely

Súgó Zsohár Amália

Ügyelő Győrváry Eszter

rendezőasszisztens Papp-Ionescu Dóra


RENDEZŐ Vinnai András

A karneválszínházi előadásra 1000 Ft-os kedvezményt adunk a jegyárából a 2024/2025-ös, tehát az új évadra szóló bérlettel rendelkező nézőinknek. (A kedvezmény bérletenként egy karneválszínházi jegyre vehető igénybe.)

Következő előadások

aug. 15.

18:00

Szombathelyi Szórakoztató Szupergála
jegy: 6.500 HUF

esőnap: 2024. 08. 16., (péntek) 15:00

Helyszín: Megyeháza udvara
Online jegyvásárlás

aug. 16.

18:00

Szombathelyi Szórakoztató Szupergála
jegy: 6.500 HUF

esőnap: 2024. 08. 17., (szombat) 15:00

Helyszín: Megyeháza udvara
Online jegyvásárlás

aug. 17.

18:00

Szombathelyi Szórakoztató Szupergála
jegy: 6.500 HUF

esőnap: 2024. 08. 18., (vasárnap) 15:00

Helyszín: Megyeháza udvara
Online jegyvásárlás

aug. 18.

18:00

Szombathelyi Szórakoztató Szupergála
jegy: 6.500 HUF

esőnap: 2024. 08. 21., (szerda) 15:00

Helyszín: Megyeháza udvara
Online jegyvásárlás