ugrás a tartalomra

Talán

premier: 2021. december 29.
Különleges estre várja februárban két alkalommal a színház a zenerajongókat: Németh Judit Talán című, megújult műsorában ismert zenészekkel lép fel.

TALÁN

Németh Judit ennyit árult el a megújult TALÁN-ról:

"Nagyon boldogan és rendkívüli izgalommal várom az újabb „TALÁN”-kozást a közönséggel! Annál is inkább, mert ezúttal új dalokkal és egy megújult zenekarral várjuk a nézőket. A kényszer, hogy Unger Tündi és Szabó Robi (Unger Tünde a Szentivánéij álom egyik zenésze, Szabó Róbert Endre a Zarándokénekben játszik) nem lehetnek velünk, összehozott egy új csapatot. Ezen az estén olyan zenészek lesznek a társaim, mint Kondor Tamás (akit a szombathelyiek jól ismernek ), Szalai Marci és Mersics Gyuri (a két „Macho”, akiket szintén nem kell bemutatni). Azt hiszem, az Ő nevükben is mondhatom, hogy nagyszerű kihívás így, együtt kipróbálni magunkat, hiszen más-más zenei környezetből érkeztünk. És ebből igazán „boldogságos” pillanatok születnek már most, a próbákon is.

TALÁN….. örömet szerzünk a nézőknek is!
TALÁN….. lesz még együtt ez a csapat, és én újra énekelhetek Velük!"

Az új műsor három blokkból áll: először magyar dalokat játszik a zenekar, a Magamban, a Mai kedd és a Mozi biztosan elhangzik. A második részben Judit híres filmzenéket énekel angolul, a Pretty Woman, az Angyalok városának egy-egy slágere és az Aladdin betétdala is bekerült többek között a repertoárba. Zárásként musicalrészletekkel szórakoztat az újonnan verbuválódott együttes, a Jézus Krisztus Szupersztárból, a Brodway-en játszott Rentből is lesz dal. A többi legyen meglepetés!

 

A zenekar tagjai:

Kondor Tamás
Szalai Márton
Mersics György
Müller Péter
Aradszki Zsombor

 


 

Helyszín: Krúdy Klub

Jegyár: 1.600 Ft

 

 

Vonatkozó cikk:

Németh Judit a Krúdy Klubban: bővülő zenekar, bővülő repertoár

Talán Németh Judittal