ugrás a tartalomra

Unger Tünde-2012.12.07.

2012. december 6.
Kedves N! Ha szembe kerülök egy problémával, eleinte olyan hatalmasnak tűnik, mint egy megmászhatatlan hegy.

Ámbátor, én szeretek hegyet mászni, és veszélyes, embert és bátorságot próbáló szirteken és magaslatokon egyensúlyozni, elindulok és szépen lassan "lebontom" magamnak a hegyet, míg a csúcsáig el nem érek, akkor egyszer csak rájövök, felértem.

Az egyetemi színpados produkciónkkal éppen így van. Óriási hegy magasodik elém, talán ez a K2, ami távolról nézve nem is volt olyan nagy. Most viszont, itt a lábánál, olyan kicsinek érzem magam, mit egy hangya az elefánt mellett. Pedig mögöttem van már a vonulat többi csúcsa, ami ugyanolyan megmászhatatlannak tűnt először.

Ez egy hatalmas kirakós, sok emberrel. Mert tudd meg Kedvesem, már 37 szereplőt számolhat a produkció! Filmmel, zenekarral, táncosokkal, tornászokkal és nem kevés szöveggel a főszereplőknek. Nagy esemény!

A tengerhez vágyom. Mostanában sokat gondolok a kis nyaralónkra Abbáziában. A nyugalomra, a kora reggeli napsütés erejére, a nagy kékségre. Tavaly együtt nyaraltunk és milyen jó volt! Várom, hogy hazaérj és viziteljünk szüleidnél, nagymamádnál, unokatestvéreidnél.

Írd meg kérlek, mikor érkezel és hatalmas fogadást tartok a tiszteletedre!

 

Szeretettel:

Lady Elf Głodny

 

 

 

Előző bejegyzés:

Unger Tünde-2012.12.06.