Szombaton premier

Március 21-én este 20 órakor a századforduló miliőjébe kalandozhat a Weöres Sándor Színházba látogató: a Cabaret A'la Carte előadásán gasztronómiai és kulturális élményt kap egyszerre a vendég.

Eső, szabadság, Nemzeti Dal

Évek óta nem látogattak ki ennyien a városi megemlékezésre. A mostani - esős - vasárnap más volt: többszázan követték, és élték át a "forradalmat" a belvárosban. A Kelemen Zoltán rendezésében megvalósult szabadtéri játék óriási sikert aratott.

Pókerverseny a színházban

Éjszakába nyúló pókerversenyen csaptak össze a színház színészei, munkatársai. A házi viadal első selejtezőjét a Színésztársalgó kamerája is megörökítette: a zenés klip 17-én este 19.25 órától látható a Szombathelyi Televízióban.

Cabaret A' la Carte

A Weöres Sándor Színház közelgő bemutatója egy már jól bevált kísérlet meghonosítására törekszik: olyan estét ígér, ahol a klasszikus kabaréművészet, és a gasztronómia együtt, egymást kiegészítve varázsolja el a közönséget.

Koncertezik a Blues Jam

Március 13-án, pénteken este az akusztikus blues és a countryblues kap főszerepet a Weöres Sándor Színházban: este 21.30 órától zenél a Blues Jam. Fellép Kelemen Zoltán színművész, és Poppre Ádám növendék: garantáltan élvezeteset jamelnek.

Bemutatkoztak a növendékek

A Weöres Sándor Színház stúdiósai szombaton adták elő Arisztophanész-Hamvai-Nádasdy-Horgas táncos, zenés musicaljét, a Lüzisztratét. A premier remekül sikerült.

Március 15-én ünnepeljen velünk!

Március 15-én a belvárosban „forradalom” lesz: a Weöres Sándor Színház színészei és stúdiósai nem hagyományos ünnepi műsort adnak elő, hanem újraélik, újrajátsszák az 1848-as eseményeket.

Aki Michael Jacksonnak épített színpadot

Interjú Horváth Ákossal

Kenuzott, kempozott, most kondizik és Czapkó Tónival boxol. A színház mellett évekig fizikai munkásként dolgozott. Mesél kislányáról, az „Ikea” szobás apás szülésről. Az azonban titok marad, miért is emleget zűrös kamaszkort…

Lüzisztraté: szombaton premier

Ez a kis mese arra nevel/ Hogy a férfihez érteni kell/ Ha a kedve nagyon katonás/ Nosza lesz feminin zsarolás. A Weöres Sándor Színház e hétvégi bemutatója Arisztophanész klasszikus vígjátékának, a Lüzisztraténak lökhajtásos változata a véreres valóságról.

Czapkó Lotti megérkezett

52 cm és 3,6 kg. Ő Czapkó Lotti, aki február 27-én, pénteken jött világra. Czapkó Antal kislánya a szombathelyi Markusovszky kórházban született.

"Nekem ez játék, fantasztikus űrutazás…"

Interjú Endrődy Krisztiánnal

Krisztián emblematikus figurája a szombathelyi színházalapítás újkori történetének. Nélküle elképzelhetetlen lett volna a Kamara Savaria. Mindenes volt… Idéntől színészként a társulat tagja: még kóstolgatja új szerepét.

Sikert arattak Mackó és társai

Megtöltötték a gyerekek vasárnap délután a színház auláját: a Mackó kalandjai című darabhoz kiírt rajzpályázat eredményhirdetésére érkeztek a csöppségek.

A Szerelmes Balázs premierjén

Pénteken nagy sikerrel, teltházas közönség előtt mutatták be a színészek a Szerelmes Balázs című különleges, élőfilmként is aposztrofált darabot.

Mint a vert had

Ma este 19 órakor kezdődik a Szerelmes Balázs premierje a Kamarateremben. A vasárnap a gyerekeké: délután 15 órától a Mackó kalandjait láthatják a mesét kedvelő fiatalok és idősek.

„Már nem érzem, hogy outsider lennék...”

Interjú Kelemen Zoltánnal

Ő Keli, ahogy gyermekkora óta mindenki hívja, és ő Calmaricus Egoismus, ahogy a karneválozók ismerik.

Érzelmek táncba injektálva

Szerelem, szenvedély, fájdalom és gyűlölet. Mindez tánccal mesélve. No, meg teltház.

A Hali nyerte a vetélkedőt

Farsangi vetélkedőnket a halisok nyerték, az igazgató búcsúzik színészeitől?

„Sokszor a színház mentett ki a bajból...”

Interjú Szabados Mihállyal

Imre Béla, Géza fejedelem, sorolhatnánk a közelmúlt szerepeit azoknak, aki koruknál fogva nem emlékezhetnek a kamaszodó Imire a „Sose halunk meg”- ből. Tizenhét év telt el azóta.

Ma este bemutatunk egy színészlakást

Az utóbbi napokban a helyi sajtó sokat foglalkozott a színészlakások témájával, nem minden esetben pozitív szövegkörnyezetben. Ma este a 19.25 órakor kezdődő Színésztársalgóban bemutatunk egy színészlakást!

“Nekem a gyereknevelés a hobbim”

Interjú Vass Szilárddal

Háromszoros apa, Széchenyi, Micimackó és bohócdoktor – Ő Vass Szilárd.