ugrás a tartalomra

Holdbeli csónakos-díj 2016.

2016. október 13.
Hagyományosan októberben, a színház születésnapján - 2016-ban a kilencedik - egy színész és a technikai személyzet egy tagja veheti át a Weöres Sándor Színház Szenátusa által alapított Holdbeli csónakos-díjat az előző évadban végzett munkájáért.

Hagyományosan októberben, a színház születésnapján - 2016-ban a kilencedik - egy színész és a technikai személyzet egy tagja veheti át a Weöres Sándor Színház Szenátusa által alapított Holdbeli csónakos-díjat az előző évadban végzett munkájáért. Ehhez csatlakozott a színház fő támogatója, az Opel Szentgotthárd Kft. 2013-ban a Holdbeli csónakos díj-Opel különdíjjal.

Október 14-én, az évad első nagyszínpadi bemutatója, a William Shakespeare: Ahogy tetszik című előadás után adta át a díjakat a Weöres Sándor Színház Szenátusának két tagja, dr. Fejes Péter és dr. Kolbenheyer Ottó.

A 2015/2016-os évad Holdbeli csónakos díját a színészek titkos szavazása alapján a színészek között Endrődy Krisztián színész, a technikai személyzetből M. Kapornaki Rita rendezőasszisztens kapta.

Idén a Holdbeli csónakos díj-Opel különdíjat a közönség voksai szerint Jámbor Nándor színész, a színészek szavazatai alapján Móri Csaba rendezőasszisztens-koreográfus-asszisztens érdemelte ki.

 

Korábbi díjazottak:

Holdbeli csónakos-díj 2011: Csonka Szilvia színésznő, Černay Štefan helyettes színpadmester

Holdbeli csónakos-díj 2012: Orosz Róbert színész, Nagy Kornél kellékes

Holdbeli csónakos-díj 2013: Bajomi Nagy György színész, Kiss Zoltán világosító

Holdbeli csónakos-díj 2014: Nagy Cili színész, Balogh Lívia súgó és Kottán Éva fodrász

Holdbeli csónakos-díj 2015: Trokán Péter színész, Jenei Ágnes kellékes

 

Vonatkozó cikk:

A Holdbeli csónakos-díj 2011.

A Holdbeli csónakosok 2012.

A Holdbeli csónakos-díj 2013.

A Holdbeli csónakos-díj 2014.

A Holdbeli csónakos-díj 2015.

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.