ugrás a tartalomra

Ismer(h)ős hangok

2010. február 4.
Miként keveredhet Thomas a gőzmozdony, vagy a Szex és New York Carrie -je Johnny Depp-pel és Meryl Streeppel egy asztalhoz? – a választ keresse kedd este a szombathelyi ideiglenes szinkron-színházban.

Nem tudni jövő kedden (hét óra tájban) a Hold melyik fényszöge esik a volt Hemo-ra, de egy biztos, a csillagok rejtélyes együttállásának köszönhetően a Weöres Sándor Színház ezermester-varázslója (tudják, a 9700 Feri bácsija, a Szakmák Színházának hóbortos Merlinje – magyar hangja Jordán Tamás) most megannyi filmsztárt és sorozathőst repít azonos időben ugyanarra a helyre: egy szinkronstúdióvá vajákolt „kávéházi” szegletbe.

A színészklubban diskurál majd a Gyűrűk ura Trufája, megigéződik Johnny Depp és Matt Damon (Stohl Andrással), a „Thomas és a gőzmozdony” mesélője, a New York-i helyszínelők zseniális nyomozója (Csankó Zoltánnal), a Szex és New York csípős nyelvű szingli-bigéi közül Carrie (Spilák Klárával). Velük sztorizik a „Csengetett, Mylord?” ügyeskedő komornyikja, a Tűzvonalban Kálmán bá’-ja. (Hollósi Frigyes). A sorozat-szellemek sorában előkelő helyet foglal majd el az olasz Bűvölet hősnője, avagy Meryl Streep és Bo Derek (Németh Judit, aki a Magyar TV promóciós hangja is).

Magyar hangja... / Mészáros Zsolt

Merlinnel ezúttal maga a néző is elvarázsolódhat, hangot kölcsönözhet kedvenc nyomozójának-sorozatszereplőjének. Tehát nem csupán ízelítőt kaphatunk ebből a furcsa világból, hanem magunk is egy szinkronstúdióban foglalhatunk helyet.

Magyar hangja
Előadás: 2010. február 9., kedd, 19 óra
Helyszín: nagyszínpad

Közreműködnek:
Németh Judit
Spilák Klára
Csankó Zoltán
Hollósi Frigyes
Jordán Tamás
Stohl András

Jegyár: 1500 Ft

Hangmérnök: Beke Tamás
Rendező: Juhász Anna

szerző: wssz