ugrás a tartalomra

Jordán Tamás fesztiválnyertes

2014. október 12.
A szombathelyiek régóta tudják, hogy Jordán Tamás sztorizásban is verhetetlen. Legfrissebb „sztorizós győzelmét" a 2000 című irodalmi és társadalmi folyóirat 25. születésnapja alkalmából rendezett Sztóritelling Fesztiválon aratta.

A szombathelyiek régóta tudják, hogy Jordán Tamás, a WS Színház igazgatója sztorizásban is verhetetlen. Nem véletlenül nyert Vidor­ különdíjat különleges stand up ­estjével sem. Legfrissebb „sztorizós győzelmét" a hétvégén aratta, a 2000 című irodalmi és társadalmi folyóirat 25. születésnapja alkalmából rendezett Sztóritelling Fesztiválon. A fesztiválnyertes tehát Jordán Tamás, a megosztott második díjat Dragomán György és Réti Anna kapta, a harmadik helyezettnek járó díjon Márton László és Tóth Krisztina osztozik, adta hírül Facebook­-oldalán a 2000.

Dragomán György szintén szoros szálakkal kötődik Szombathelyhez: Erdélyből Magyarországra költözvén itt járt gimnáziumba, itt született a máig tartó, időközben két gyermekben is megtestesülő szerelem közte és Szabó T. Anna között. Mindketten itt kezdtek el írni. Lám, élet és irodalom útjai kifürkészhetetlenek. Dragomán György legújabb regénye ráadásul a napokban jelent meg: a Máglya egy kamaszlány hangján szól, a szerző feleségének, Szabó T. annának ajánlja. És persze az olvasónak. Gratulálunk!

 

 

 

Vonatkozó cikk:

Széllel szembe - poénok és poémák - Jordán Tamás stand up estje

Jordán Tamás különdíjas

szerző: Vas Népe (Szerző: Ölbei Lívia)