ugrás a tartalomra

Németh Judit és a nyuszik

2012. április 5.
A településfejlesztés wikipédiás meghatározását szavalta el kezdésként Németh Judit egyik vendégének, Aradszky Zsombornak a Színházszerda legutóbbi beszélgetésén a Cafe Frei-ben.

Zsombor egyébként településfejlesztő gitáros, ezért lepte meg Judit a különös verseléssel. Kapcsolatuk pár évvel ezelőtt kezdődött, amikor a zenész meghívta a színésznőt együttesébe énekelni. Ez Juditnak óriási megtiszteltetést jelentett, úgy érzi: sokat tanult a fiatal tehetségtől.

Másik vendégeként Kondor Tamást üdvözölhette a kávézó közönsége. Vele közösen vett részt egy musicalben, amelynek zenéjét Tamás szerezte. Véletlenül derült ki, hogy Judit két, ifjú barátja egy családból származik, hiszen unokatestvérek. Tamás is zenész, játszik blues bandában, progresszív metál csapatban, és két éve járja az országot azzal a Cserháti-turnéval, amelyben Keresztes Ildikó, Auth Csilla, Tóth Vera is énekel. Egy másik koncertsorozat, amelyben részt vesz, filmmusicaleket mutat be szerte Magyarországon. Emellett hobbijának él: verset ír és fotóz.

Judit húsvéti meglepetéssel is készült: egy rózsaszín ketrecben egy-egy törpenyulat ajándékozott a két fiúnak. Tamás kicsit meghökkent, hogy mit tesz majd a tapsifülessel harci kutyája, de megnyugodott, hiszen csak egy éjszakára kapta vendégként a kisállatot.

A kellemes kávéházi beszélgetésen természetesen jópár dal is felcsendült, a közönség a kivetítőn fényképeket nézhetett, vicces sztorikat hallhatott.

 

 

 

 

Vonatkozó cikk:

Színházszerda: Németh Judit vendégeivel

Színész és labdarúgó

A medve nem játék

Felelős lettél azért, amit megszelidítettél

Óránként öt-hat üzenet kell

"Durva" a Tűzvonalból