ugrás a tartalomra

Összetáncoltuk az adományt

2012. november 23.
Hajcihő elnevezésű jótékonysági táncestre vártuk múlt szombaton az adakozókat a klubba. Számos felajánlás érkezett, az adományokat szeptember végén indított akciónk keretében a gencsapáti Ernuszt Kelemen Gyermekvédelmi Intézmény lakói kapták.

Szeptember végén indult a "Ki mit tud? - kicsit másképp a Weöres Sándor Színházban" elnevezésű jótékonysági akciónk, amelynek során a gencsi gyermekotthon lakóit támogatjuk. Szerveztünk már nekik főző napot, természetesen akkor is jutott néhány ajándék a kicsiknek, nagyoknak.

Ezúttal nálunk, a Krúdy Klubban rendeztünk olyan zenés estet, amelyen a társulat tagjai, a színház dolgozóit lehetett felkérni egy táncra. Németh Judit és zenekara kellemes muzsikájára remek élménnyel zárhatták a napot (az éjszakát) a vendégek. És természetesen mi is.

A hétvégén összegyűlt holmikat - többek között tisztító-, takarítószereket, élelmiszereket, ruhákat, játékokat, könyveket, sőt még egy többdarabos festővászon készletet is - csütörtökön szállította ki Alberti Zsófi az otthonba. A gyerekek nagy örömmel fogadták az ajándékokat. Ezúton is köszönjük a támogatást!

 

Decemberben folytatás: 29-én este 21 órakor megismételjük a Hajcihőt!

 

 

 

Vonatkozó cikk:

"Ki mit tud? - kicsit másképp a Weöres Sándor Színházban"

Napfényes vasárnap Gencsapátiban

Hetvenötezer forint a kosarakért