ugrás a tartalomra

Pillanatok, amikről nem is tudtuk, hogy vannak

2014. május 4.
Mészáros Zsolt fotókiállítása nyílt meg péntek este - Az üvegcipó bemutatója előtt - a Weöres Sándor Színház emeleti kiállítóhelyén. 15 kiemelkedő pillanat a színpadról.

A megnyitón Jordán Tamás nagyon jól megfogalmazta Mészáros Zsolt munkáiról, hogy: „Olyan pillanatokat örökített meg fotóin, melyekből sejthető, hogy mi történt a lencsevégre kapott momentum előtt, illetve azt is el tudjuk képzelni, hogy mi történik utána.” – majd azt is hozzátette, hogy valójában ezekről a pillanatokról a színészek nem is tudnak, nem látják a játékot kívülről, pláne nem egy fotós szemszögéből.

Az idei évad legkedvesebb 15 pillanatát ragadta meg Mészáros Zsolt, a Weöres Sándor Színház, illetve a Nyugat.hu fotósa. Bepillantást nyerünk Tótékhoz, A dzsungel könyvébe, Az üvegcipőbe, a Cudar világba, Az arab éjszakába, a Szigligetbe, az Illatszertárba, a Máli nénihez, a Szent György és a Sárkányhoz.

A magával ragadó tárlat június 12-ig megtekinthető, de inkább javasoljuk élőben megtekintését, sokkal jobb nagyban a falon, a megannyi szín és alak kavalkádja, e pillanatok sokasága. El lehet veszni köztük, még akkor is ha csak tizenötről van szó.

 

 

 

 

Vonatkozó cikk:

Az őszi/tavaszi szezon tizenöt pillanata

szerző: Nyugat.hu (Szerző: Garai Antal Atom)