ugrás a tartalomra

Tizenegyedik nap - Horváth Ákos bejegyzése

2010. december 22.
London nyilván tele látnivalóval, érdekességgel, emberekkel. Mi ezt lekicsinyítettük, nem vagyok benne biztos, hogy méretarányosan, de mi ebből csak az embertömeget tudtuk megjeleníteni, mert egyébként csak a zöld háttér előtt mozogtunk, mint a mérgezett egerek.

Londonban hej van számos utca

A City (teljes nevén City of London): gyakran hivatkoznak rá, mint The Square Mile (négyzetmérföld), mivel megközelítőleg ennyi a területe (2,6 km). A világ egyik legfontosabb pénzügyi központja. (wikipedia)

Nyilván tele látnivalóval, érdekességgel, emberekkel. Mi ezt lekicsinyítettük, nem vagyok benne biztos, hogy méretarányosan, de mi ebből csak az embertömeget tudtuk megjeleníteni, mert egyébként csak a zöld háttér előtt mozogtunk, mint a mérgezett egerek. A feladat színészileg kicsit sem volt megterhelő, ellenben fizikálisan és koncentrálásban meglehetős kihívás elé állította a társulatot, de legalábbis engem, aki kétszer is kiléptem a City of London elképzelt területéről, és ezzel tönkretettem az addig felvett anyagot. Ebből a második volt a drámai, amikor már majdnem a jelenet végén tartottunk. Természetesen elnézést kértem mindenkitől, és nagyon jól esett, hogy Kiss Mari - bár nyilván ő sem örült az újrázásnak -, de olyan szépet mondott, amit szerénytelenség nélkül le sem lehet írni. Így itt is megköszönöm. Köszönöm Mari. Vagy ha már London: Thanks Mary!

szerző: Horváth Ákos