ugrás a tartalomra

Véget ért az évad

2014. június 12.
Kilenc új előadással, bérleten kívüli és repertoáron maradó produkciókkal, Thea-tér és egyéb programokkal zártuk a 2013/2014-es évadot. Júliusban kezdődik a karneválszínházi próbafolyamat.

Kilenc új előadással, bérleten kívüli és repertoáron maradó produkciókkal, Thea-tér és egyéb programokkal zártuk a 2013/2014-es évadot. A Szent György és a Sárkány, a Tóték, a Máli néni, az Illatszertár, a Cudar világ, a Szigliget, A dzsungel könyve, Az üvegcipő, a Zűrzavaros éjszaka című előadásokat láthatták bérleteseink.

Az arab éjszaka, a Bábelna - nyelvleckék hala(n)dóknak, az Útközben - Szabó Tibor önálló estje, A kőszívű ember fiai, A jó pálinka itassa magát, a Császárok napja, a Kötelező olvasmány, a Színházszerda, a Miért szép? a (P)Art Klub-sorozat programjait élvezhették a bérletes kínálaton kívül a színházbarátok.

Júliusban kezdődik újra a munka: a Savaria Történelmi Karnevál karneválszínházi előadását ezúttal is a Weöres Sándor Színház társulata mutatja be. Labiche: Olasz szalmakalap című darabját láthatja a közönség a megyeháza udvarán. Rendezője az a Réthly Attila, aki tavaly mutatkozott be először a történelmi fesztiválon a Félúton a fórum felé című produkció színpadra állításával. A próbafolyamatról részletes fotógalériával számolunk majd be.

A nyári hónapokban a Krúdy Klub teraszán megkezdi működését egy a világ filmművészetének kultikus alkotásaiból válogató kertmozi. Részleteket itt, weboldalunkon és Facebook-profilunkon közlünk!

 

 

 

Vonatkozó cikk:

A 2014/2015-ös évadról

Bérletvásárlás

Karneválszínház 2013 - Félúton a Fórum felé

Réthly Attila: Szeretnék örömmel színházat csinálni