ugrás a tartalomra

Tesztoszteron

premier: 2024. május 3.
A Tesztoszteron ironikus és humoros látlelet a nemek közti különbségekről és azonosságokról, frusztrációkról és félelmekről, magunkkal hozott és öntudatlanul is működő családi mintáinkról.

Írta: Andrzej Saramonowicz

TESZTOSZTERON

vígjáték

Fordította: Pászt Patrícia

Hét férfi egy olyan esküvő fogadásán, amelyben a várt igen helyett egy nem hangzott el. Hét férfi egy olyan helyzetben, amelyben a nők még csak jelen sincsenek, mégis róluk beszélnek végig. Hét férfi és temérdek alkohol, amely feloldja a felszín alatt munkálkodó félelmeket és vágyakat, amelytől megerednek a nyelvek és elindul a különös, éjszakába nyúló mulatság, ahol mindenki vall és mindenki vallat. Andrej Saramonowicz az egyik legismertebb lengyel drámaíró, darabjait világszerte játsszák. A Tesztoszteron ironikus és humoros látlelet a nemek közti különbségekről és azonosságokról, frusztrációkról és félelmekről, magunkkal hozott és öntudatlanul is működő családi mintáinkról. Releváns és még mindig aktuális kérdések nemi szerepekről és azok változásairól, a nőkről, akiket mindannyian másképp és mégis ugyanúgy látunk, akik nélkül a férfiak se lennének azok, akik – és ehhez a hormonoknak semmi köze.

Szereplők: Antal D. Csaba, Balogh János, Domokos Zsolt, Gyulai-Zékány István, Horváth Ákos, Korponay Zsófi, Némedi Árpád, Sipos László Márk

RENDEZŐ Szikszai Rémusz

„Az előadás Andrzej Saramonowicz engedélyével, a Stowarzyszenie Autorów ZAiKS (Varsó, Lengyelország www.zaiks.org.pl) és a Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével jött létre.”

Következő előadások

máj. 03.

19:00

Tesztoszteron
jegy: 4.000 HUF
diákjegy: 2.000 HUF
nyugdíjas jegy: 3.000 HUF

Helyszín: Színházterem
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.