ugrás a tartalomra

Vesztegzár a Grand Hotelben

premier: 2025. február 7.
Darvas Benedek könnyed zenei világával és Varró Dániel virtuóz dalszövegeivel elevenedik meg Rejtő Jenő népszerű regénye ebben az egyedülálló zenés színházi előadásban.

Írta: Darvas Benedek, Varró Dániel, Hamvai Kornél, Rejtő Jenő

VESZTEGZÁR A GRAND HOTELBEN

zenés vígjáték

A bubópestis miatt blokád alá kerül a jáva szigeti Grand Hotel, a trónörökösök és szállítmányozók, primadonnák és szélhámosok kedvenc nyaralóhelye. A közelgő monszun és a szezonvég ellenére a trópusi szállodában izzanak az események: elindul a hajsza a Banánoxid vegyi képletének megszerzéséért, egy szerzetes gyilkosának megtalálásáért és a komplett szállodai bevétel visszaszerzéséért. Mindeközben szól a Lagonda blues, pizsamás és csuhás férfiak felváltva kergetik egymást, és hiába hangoztatják újra és újra, senki se őrzi meg a nyugalmát. Darvas Benedek könnyed zenei világával és Varró Dániel virtuóz dalszövegeivel elevenedik meg Rejtő Jenő népszerű regénye ebben az egyedülálló zenés színházi előadásban.

Szereplők: Balogh János, Domokos Zsolt, Hajdu Péter István, Herman Flóra, Horváth Ákos, Kelemen Zoltán, Kuttner Bálint Nagy Cili, Nagy-Bakonyi Boglárka, Némedi Árpád, Németh Judit, Sipos László Márk, Szabó Róbert Endre, Szerémi Zoltán




RENDEZŐ Halasi Dániel

Következő előadások

febr. 07.

19:00

Vesztegzár a Grand Hotelben
jegy: 5.500 HUF
diákjegy: 2.500 HUF
nyugdíjas jegy: 3.600 HUF

Helyszín: Színházterem